Wat is een affiliate website(Voor starters + Tips om te beginnen)

Wat is een affiliate website

Affiliate marketing is een bedrijfsmodel die door veel worden gebruikt die graag geen eigen product willen maken. 

Maar wat is een affiliate website nou precies? Dat zal ik zo beantwoorden.

Met affiliate marketing is het aan jou om producten van andere te promoten. Dit is heel handig omdat jij dan geen zorgen hoeft te maken over het product of wat er mee gebeurd. 

Jij hoeft je geen zorgen te maken over klantenservices of over kapotte producten dat doet het bedrijf wel. 

Het enige wat je doet met affiliate marketing is het product promoten en zorgen dat je bezoekers het product kopen.  

Op deze manier verdien jij je commissie en krijgt het bedrijf ook meteen winst. Bedrijven vinden dit heel fijn omdat ze maar zo een 4 tot 10% van de prijs hoeven te geven aan affiliate marketeers. 

Wat is affiiliate marketing en hoe kan jij commissies gaan verdienen

Daarnaast vinden bedrijven het ook heel vervelend als je zelf SEO moeten toepassen en veel moeten bloggen om producten te kunnen verkopen. 

Dit is de reden dat ze andere mensen dit laten doen en dat is wat affiliate marketing zo handig maakt. 

Wat is de doel van een affiliate website

Wat is de doel van affiliate marketing en waarom wordt het door velen gedaan. Het doel van affiliate marketing is dat jij en het bedrijf beide geld maken van je bezoekers. 

Jij hoeft zelf niets te maken hebben met het product dan alleen deze promoten. Dit is een geweldige methode voor mensen die graag willen beginnen met geld maken online

Het is handig omdat je kan beginnen met geld maken zonder dat jij je eigen producten hoeft te gaan maken of voorraad te hebben van producten. 

Wat is affiliate marketing en hoe kan jij ermee beginnen in 2020

Zelf beginnen met affiliate marketing vandaag!

Het enige wat je hoeft te gaan doen is een website te maken en je affiliate links te promoten in hoeveel manieren je maar kan. 

Waarom maken mensen een affiliate website

Een affiliate website is een website die producten van andere bedrijven promoot. Dit kan zijn door middel van reviews, vergelijking of bloggen. 

Affiliate marketing review website

Een review website

Een review website is een website die reviews maakt over producten. De meeste van deze sites hebben niet veel autoriteit in een bepaalde niche. 

Dit komt omdat ze verschillende reviews maken over veel verschillende producten en niet veel praten over een bepaalde niche. 

 

Wat is affiliate marketing en wat is een vergelijking website

Een vergelijking website

Een vergelijkingswebsite is een website die gebaseerd is in het vergelijken van verschillende producten. 

Dit kan zijn het vergelijken van twee internetproviders of verschillende computers bijvoorbeeld. 

Wat is affiliate marketing - Wat is een niche website

Een niche website

Een niche website is een website waarin je veel moet bloggen. De meeste niche websites zijn de meest gekozen door affiliate marketers. 

Het doel van een niche website is autoriteit te krijgen in een bepaalde niche. Door autoriteit kan je beter in Google ranken en zal je zeker meer bezoekers krijgen. 

Wat zijn de voordelen van affiliate marketing

De voordelen van affiliate marketing is dat je niet met klanten hoeft om te gaan. Dit is een van de grootste voordelen van affiliate marketing. 

Veel van de bedrijven die starten krijgen vaak veel emails binnen omdat hun producten of niet goed aankomen of vaak is er iets mis. 

Affiliate marketing voordelen

Met affiliate marketing hoef je je daar allemaal geen zorgen over te maken omdat de bedrijven waarvoor jij promoot dat al doen. 

Een van de andere voordelen aan affiliate marketing is dat je veel websites kan maken over verschillende onderwerpen en veel geld maken. 

Door veel niche websites te maken kan je verschillende niches gaan targeten en zo je geld maken. 

Hoe kan jij beginnen met affiliate marketing

Om te beginnen met affiliate marketing zal je eerst een website nodig hebben. In deze website zal je veel artikelen schrijven en zal je op Google moeten ranken. 

Door long tail keywords te targeten zal je meer kans hebben om op de eerste pagina van google te ranken. 

Long tail keywords zijn keywords die 5 tot 8 woorden beschikken. Dit is heel belangrijk omdat er al zoveel mensen zijn die op Google proberen te ranken. 

Beginnen met affiliate marketing in 2020

Als je een long tail keyword gaat gebruiken om te ranken zal je dan meer kans hebben. Een voorbeeld van een long tail keyword is: hoe kan ik snel afvallen in 2020. 

Zoals je kan zien heeft deze keyword 7 woorden. Het is makkelijk om voor deze keyword te ranken dan als je alleen afvallen gebruikt. 

Affiliate marketing zonder een website

Affiliate marketing kan ook gedaan worden zonder een website. Wat lastig hieraan is is dat jij een publiek moet hebben. 

Zonder een publiek zal je niemand hebben om je producten te promoten en zal niemand ook je affiliate links klikken. 

Wat je wel kan doen is een facebook pagina maken over een niche en daar producten gaan promoten. Op deze manier kan je via facebook je affiliate links promoten. 

Denk eraan dat je eerst de link moet verkleinen met cutt.ly voor dat je deze op facebook zet omdat facebook het niet leuk vind als je affiliate links gaat gebruiken. 

Affiliate marketing zonder een website - Instagram

Met instagram kan je ook het zelfde doen. Je kan een account gaan maken en hierop producten foto’s zetten met affiliate links. 

Denk eraan dat je ook wel leuke foto’s moet hebben en niet alleen producten foto’s omdat niemand dan je affiliate links zal gebruiken. 

Je moet een normale instagram account maken over een bepaalde niche zoals afvallen of fitness. Je wilt informatie en coole foto’s over deze niche plaatsen en af en toe wel een affiliate product. 

Systeem die alles voor je doet 

Tenslotte heb ik voor jou een speciale systeem die alles voor je kan regelen voor als je niet de tijd hebt om een website te maken en deze te groeien. 

Natuurlijk is dit een geweldige systeem omdat je niet een jaar hoeft te wachten tot je website heel goed groeit. Dit kan je meteen beginnen en je zal zeker binnen enkele weken resultaten zien als alles goed draait. 

Wat is affiliate marketing - Affiliate systeem die alles automatisch doet. De 12 minute affiliate cursus

Dit is een systeem die nu heel bekend is in Amerika en veel mensen beginnen ermee omdat het zo handig is. 

De 12 minute affiliate systeem is de perfecte systeem voor als je zelf niet de tijd hebt om een website te groeien of gewoon niet zoveel tijd erin wilt stoppen. 

Neem een kijkje hierboven en bekijk de video waarin de maker uitleg wat het systeem is hoe jij ermee kan beginnen om geld te maken online. 

Ik raad je aan om de video te bekijken en je zal zeker geen spijt van krijgen!

Leave a Reply