Wat Is Dropshipping – Nog Te Doen In 2019 [Review + Webshop Opzetten]

Wat is dropshipping

wat is dropshipping en is het nog te doen. Dropshipping is de nieuwe manier van ondernemen en producten verkopen zonder dat je dat product zelf op voorraad hebt. Je kan makkelijk beginnen maar het zal niet makkelijk zijn om je producten te verkopen. 

Met dropshipping verzend je producten direct vanuit de leverancier naar de klant verzend. Dit is heel handig omdat het zorgt ervoor dat jij geen voorraad nodig hebt om te verkopen. 

Eerst veel producten kopen om deze vervolgens te verkopen kost te veel geld. Om dit makkelijker te maken is dropshipping bedacht. 

Wat is dropshipping en hoe werkt het

Je zoekt leveranciers op die zeer goede producten hebben en vervolgens ga jij hun producten in een webwinkel zetten die jij maakt. 

Jij kies de prijs die je wilt voordat product en wanneer iemand een bestelling plaats verwerk jij dat bestelling via de leverancier. 

Ik zal je hieronder een betere voorbeeld geven van wat dropshipping precies inhoud. 

Dropshipping ervaringen

Er zijn veel dropshipping ervaringen waaronder veel goed zijn en heel veel slecht. Dit komt omdat veel mensen beginnen zonder enige idee van wat ze moeten doen. 

Als jij niet een goede plan opzet zal je niet slagen en zal het heel moeilijk zijn om winst te maken met dropshipping. 

Net als alle andere ondernemingen zal je niet in de eerste maanden geld maken. Het duurt soms langer om winst te maken met een bedrijf. 

Dropshipping ervaring

Je moet een goede plan hebben om te slagen en soms gaat het meestal mis met advertentie. Als je niet goed weet hoe jij moet adverteren voor jouw webwinkel dan zal je zeker een moeilijke tijd hebben met dropshipping. 

Om goed te leren hoe jij moet adverteren voor dropshipping. Dan is het belangrijk dat je alles leert over hoe jij dit het beste kan doen. 

Als je fout begin met dropshipping en je weet niet hoe jij het beste kan adverteren op facebook en google dan zal je zeker falen en zal je geen geld maken. 

Laat je niet wijsmaken door al die mensen die zeggen dat dropshipping makkelijk is en dat je snel veel geld gaat maken want dat gaat niet zo makkelijk. 

Het is wel waar dat je snel geld kan maken maar dat is alleen als je goed weet hoe jij het gaat doen. Je moet een plan hebben om je producten te promoten en winst te maken. 

Dropshipping voordelen 

Voordelen

Wat is dropshipping en wat zijn de voordelen ervan. Zoals al verteld worden producten direct vanuit de leverancier direct naar de klant verzonden. 

Deze producten bevatten geen informatie over de leverancier waardoor ze niet weten van waar het komt. 

Jij hoeft geen voorraad te hebben om producten te verkopen. Jij kan goede winst maken als jij je producten goed adverteert. 

Dropshipping nadelen

Nadelen van affiliate marketing

Wat is dropshipping en wat zijn de nadelen. Dropshipping verzend jij de producten direct vanuit de leverancier. 

Omdat jij de producten direct vanuit de leverancier verzendt duren deze wat langer om bij de klanten te komen.

Dit kan van 1 tot 4 weken duren en daarom is het belangrijk dat jij speciale producten verkoopt die niet makkelijk te krijgen zijn. 

Omdat je producten speciaal zijn zullen je klanten wel langer wachten voor speciale producten die niet makkelijk te krijgen zijn. 

Dropshipping voorbeeld

Wat is een voorbeeld voor dropshipping. Nadat jij een webwinkel hebt gemaakt moet je producten vanuit de leverancier op jouw webwinkel zetten. 

Dropshipping voorbeeld

Voor elke product kies jij een prijs en wanneer iemand op jouw webwinkel komt en besteld een van deze producten dan plaats jij een bestelling bij de leverancier. 

De leverancier neemt een paar dagen om deze producten te verwerken en dan te verzenden naar de klant. 

Het is wel belangrijk dat jij op de omschrijving bij de bestelling zet dat de product voor dropshipping is en dat er geen invoices moeten worden geplaatst. 

Vervolgens zullen deze producten worden verzonden naar je klanten en blijf jij met de winst van deze producten. 

Denk eraan dat je goed moet aangeven bij je factuur of email voor de klant dat deze producten 1 tot 2 weken kunnen duren en soms wel tot 4 weken als er veel wordt besteld. 

Op deze manier voorkom jij dat je gespam wordt met emails van boze klanten. 

Platform om te dropshippen 

Om te dropshippen zijn er een aantal platformen die je kan gebruiken om dit voor elkaar te krijgen. 

Jij kan beslissen tussen woocommerce en shopify en het gaat erom dat je kies wat je handiger vindt. Als je meer kennis hebt met wordpress dan is woocommerce een geweldige keus. 

woocommerce vs shopify

Als je minder kennis hebt met coderen en je wilt graag een super simpele en snelle webshop dan is shopify je beste keus. 

Het is wel handig dat je met shopify begint omdat deze sneller en beter is dan woocommerce omdat woocommerce langzaam kan zijn als je niet weet hoe je deze kan optimaliseren. 

Shopify is supersnel waardoor klanten het beter zullen vinden om jouw webshop te surfen en zullen ook langer op jouw webshop blijven. 

Waar moet je opletten bij dropshipping

Wat is belangrijk en waar moet je opletten bij dropshipping. Het is belangrijk dat de producten die je gaat dropshippen bijzonder moeten zijn. 

Dit is heel belangrijk omdat dan zullen je klanten begrijpen dat ze ervoor moeten wachten en zullen ze ook niet veel klagen voor hen verzending. 

Waar moet je opletten bij dropshipping

Daarnaast moet je wel duidelijk aangeven dat de bestelling 1 tot 2 weken kan duren en soms wel 4 weken als het heel langzaam gaat. 

Als jij een bestelling gaat verwerken dan moet je wel goed aangeven aan de leveranciers dat de bestelling voor dropshipping is. 

Dit zal zorgen ervoor dat de pakketten geen factuur hebben die aangeeft van waar ze komen. Dit is belangrijk omdat jij niet wilt dat je klanten weten wat de echte prijs en en van waar ze komen. 

Tenslotte moet je goed leren om te adverteren omdat zonder goede advertenties zal je geen winst maken. Als je niet weet hoe jij moet adverteren zal je veel geld verliezen in ads.   

Is dropshipping nog te doen in 2019

Dropshipping is nog steeds te doen in 2019.  Het enige probleem is dat het heel moeilijker is dan het was een aantal jaren geleden. 

Omdat iedereen het nu ken is het heel moeilijk om te beginnen en om langs alle andere dropshipping webwinkels te gaan. 

Daarom raad ik je aan om een zeer speciale producten te dropshippen die je niet veel ziet en die je denkt dat goed gaat doen. 

Wat is dropshipping - nog te doen in 2019

Als je graag onderzoek wilt doen naar producten die je wilt gaan promoten en moet je kijken bij aliexpress. 

Als je zoek naar producten wil je dat deze meer dan 60 bestellingen hebben en goede reviews. Als je een webwinkel maakt die over de hele wereld is dan kun jij het beste adverteren naar landen waarop de verzending minder langer duurt. 

Hoe kan je met dropshipping beginnen in 2019

Zo hoe kan je met dropshipping beginnen in 2019. Het beginnen met dropshipping in 2019 is niet moeilijk. Het is juist makkelijker dan al de andere jaren geleden. 

Het enige probleem en dat is waar iedereen vast zit is het adverteren van producten via social media. Als je advertentie niet goed is dan zal je alleen maar geld verliezen en zal je geen winst maken. 

De belangrijkste punt van dropshipping in 2019 is dat je goed moet adverteren en je moet een goede en bijzondere product moet hebben. 

Een dropshipping webwinkel kiezen

Een dropshipping webwinkel kiezen kan even moeilijk zijn voor sommige. Er zijn 3 verschillende webwinkels die je kan kiezen. 

General store

Een general store is een webwinkel die van alles verkoopt. Dit is een store die je kan maken als jij even van alles wilt proberen voordat je een niche store begint of een 1 product store. 

Met een general store kijk je goed welke producten het meest worden verkocht en zo kan je verder kijken of jij een webwinkel over dat product wilt maken of de niche van die product. 

Niche store

Een niche store gaat meer over een bepaalde aantal producten die met elkaar te maken hebben. Dit kan zijn producten voor fitness of producten voor afvallen. Het gaat om producten die met elkaar te maken hebben. 

1 product store

1 product store is een webwinkel die draait om een bepaalde product. 1 product store wordt meestal gemaakt wanneer er een product is die zeer goed convert en die veel gekocht wordt. 

Producten van aliexpress om te verkopen

De producten die jij gaat verkopen komen meestal van aliexpress en hier moet jij zeer goede leveranciers vinden. 

Ik raad je aan om producten te vinden die meer dan 60 bestellingen hebben en deze producten moeten ook goede reviews hebben. 

Jij kan vervolgens contact opnemen met de leveranciers en kijken welke andere producten ze hebben. Jij kan dan ook deze producten dropshippen.

Dropshipping webshop laten maken?

Een dropshipping webshop laten maken is niet zo een goed idee. Het is niet zo moeilijk om zelf een webshop te maken en hierbij zal ik je helpen. 

Zelf een dropshipping webwinkel starten is niet zo moeilijk en als je graag wilt beginnen dan ga ik je helpen om een webshop te starten. 

Jij krijgt 14 dagen gratis de kans om een webshop te starten en ik zal je stap voor stap laten zien hoe jij een shopify dropshipping webwinkel kan starten. 

In de video hieronder zal ik precies uitleggen hoe jij een webshop kan starten. Ik zal stap voor stap precies uitleggen wat je moet gaan doen om je webshop zo snel mogelijk online te hebben. 

Met deze stap voor stap video zal je goed leren wat je moet doen om je webwinkel online te hebben. Het is makkelijk en ik zal je leiden door alle stappen. 

Een webshop opzetten met Shopify.

Een webshop starten met Alidropship.

Dropshipping automatiseren 

Met dropshipping wil je graag alles automatiseren. Als je dat niet doet zal je alle bestellingen zelf moeten verwerken bij de leveranciers. 

Daarom wil je graag een programma of een plugin voor shopify die dit alles voor jou doet. De plugin Oberlo is de meest gebruikte plugin voor dit en deze is zelfs ook nog gratis. 

Er is een betaalde versie die je kan nemen voor als je een product vanuit verschillende leveranciers in je webshop wilt hebben. 

Je kan ook met de betaalde versie in real time je bestelling tracken. Daarnaast kan je ook zien hoe jouw bestellingen worden gemaakt en deze monitoren. 

Er is veel meer dat je kan gaan bekijken bij de Oberlo website en ik raad je aan om te beginnen met de gratis versie en wanneer het heel goed gaat dat je de betaalde versie neemt. 

Kan je dropshippen zonder kvk?

Dit is een vraag die veel wordt gevraagd en dat is of jij kan dropshippen zonder kvk. Dropshippen zonder kvk en te doen maar het zal moeilijk zijn als je alleen in Nederland graag dropshippen. 

Als je wilt dropshippen zonder kvk dan raad ik aan om te dropshippen bij andere landen en paypal als betaalmethode is goed genoeg. 

Jij kon eerst niet met Shopify dropshippen zonder kvk maar volgens mij is dat nu wel mogelijk. Als het niet mogelijk is dan kan je met woocommerce alidropship gaan dropshippen en hier zal je zeker geen kvk voor nodig hebben. 

Ik raad je wel aan om het eerst te testen en dan als het goed gaat dat je je gaat inschrijven bij de kvk zodat je geen problemen krijgt met de belasting. 

Leave a Reply