Waarom zou je affiliate marketing kiezen

Waarom zou je voor affiliate marketing kiezen en hoeveel kan je met affiliate marketing verdienen. Het is niet echt een vraag wat je zou kunnen verdienen omdat het voor iedereen anders is. 

Affiliate marketing is een business model die veel tijd kost om geld te maken. Zoals met alle andere ondernemingen kost het altijd tijd voor dat je geld gaat maken. 

Ook met affiliate marketing duurt het even voor dat je goed geld kan maken. Wat affiliate marketing onderscheid van de andere bedrijfsmodellen is dat je niet veel geld nodig hebt om te beginnen met affiliate marketing.

Beginnen met affiliate marketing zonder veel geld

Met 250 euro of minder kan je al meteen aan de slag gaan met affiliate marketing. Dit is genoeg om een perfecte cursus aan te schaffen om goed te leren wat je gaat doen. Daarnaast kan je met deze budget naast de cursus ook een website opstarten en direct beginnen met affiliate marketing.  

Dit is belangrijk omdat je niet blind wilt begin en onderweg stopt omdat je niet weet wat je moet gaan doen. 

Als je dit vergelijk met andere bedrijfsmodellen zoals dropshipping zal je direct zien dat je heel veel geld zou moeten uitgeven om te beginnen met dropshipping. 

Beginnen met affiliate marketing, artikel met alles wat je moet weten.

Een cursus hier in Nederland voor dropshipping kost al rond de 10000 euro. Bekijk maar de voorbeeld hier van een van de bekendste dropshipping cursus in Nederland. 

Afbeeldingsresultaat voor affiliate marketing

Starten met affiliate marketing

Zo hoe kan je starten met affiliate marketing en hoeveel tijd zal het kosten om winst te maken. 

Met affiliate marketing en net zoals met elke andere onderneming die je start zal je niet veel maken in het begin. Je zal hard moeten werken om verandering te zien van wat je erin stopt. 

Om te zeggen het kostte mij een paar weken om even een klein commissie te zien. Nadat ik was begonnen kreeg ik mijn eerste maand 12 euro commissie en dit was bewijs dat dit werkte en bleef ik het gewoon doen. 

Website starten bij bluehost

Als je gaat beginnen moet je een website maken en hier hebben we een gratis video tutorial website maken. 

Zeer lage kosten vergeleken met andere online onderneming

In vergelijking tot andere bedrijfsmodellen kost affiliate marketing bijna niets. Als je kijk naar dropshipping zal je elke maand rond de 30 euro moeten uitgeven en dat is alleen maar om je webshop online te houden. 

Daarnaast zal je honderden euro’s moeten uitgeven aan ads en je zal zelf niet eens weten of je winst gaat maken of niet. 

Met affiliate marketing is er meer vertrouwen in dat je winst gaat maken omdat je alleen veel informatie moet schrijven zodat je website op Google komt. 

Het is heel belangrijk dat als je affiliate marketing gaat doen dat je een gefocussed bent om informatie te geven aan bezoekers en niet aan de money gaat denken. 

Dit is omdat vaak zal je de eerste paar maanden geen geld zien en pas later als Google je website begint te ranken het geld zal zien. Je moet gewoon het werk eerst doen en dan later de beloning wilt pakken. 

Meer leren over affiliate marketing

Hoeveel kan je verdienen met affiliate marketing

Hoeveel kan je verdienen met affiliate marketing. Dit wordt veel gevraagd en ik zal je een voorbeeld geven van hoe het werkt. 

Stel je voor je begin met een website en voor 2 maanden schrijf je non stop artikelen die mensen helpt en je begin geld te maken. Je moet kijken naar hoeveel bezoekers je krijgt en hoeveel van deze bezoekers producten kopen. 

Meestal is het willekeurig wanneer je een product verkoop of niet maar hoe meer bezoekers je krijgt hoe meer de kans op een sale. Daarom is het belangrijk dat je veel informatie schrijf omdat hoe meer informatie hoe meer Google je gaat laten ranken. 

Ik zal zeggen er is geen limiet aan hoeveel je met affiliate marketing kan verdienen omdat na dat je een website hebt gemaakt zal je wel willen starten met een andere over een andere niche of product. 

Ik heb zelf 4 tot 5 website en ik krijg 400 tot 700 van een website en de andere doen minder goed en maken 100 tot 300. Als je dit allemaal bij elkaar optelt zie je dat het geld op elkaar komt. 

Denk eraan dat dit maar 4 tot 5 websites zijn. Als je 10 tot 20 websites gaat maken en non stop informatie erin gaat stoppen zal je ongelofelijk veel geld maken als je het goed doet. Ik garandeert NIET dat het voor iedereen hetzelfde is maar je zal wel iets moeten zien als je het goed doet. 

Afbeeldingsresultaat voor possibilities

Veel mogelijkheden in bedrijven

Een aantal bedrijven die ik aanraad om te promoten zijn coolblue en bol.com en dit is omdat deze al bekend zijn en mensen al dingen hierop kopen. 

Als jij een bezoeker van je website naar bol.com of coolblue verzend krijgen zij een cookie voor 24 uur waardoor alles wat ze in die tijd kopen jij een commissie van krijgt. 

Heel handig voor als mensen niet meteen beslissen om iets te kopen maar later na een aantal uren nog wel het kopen. 

Dus daarom is affiliate marketing zo handig omdat het enige wat jij moet doen is, bezoekers via jouw website naar de webwinkel verzenden die je promoot. 

Er zijn natuurlijk andere mogelijkheden die je kan implementeren om veel meer geld te maken door je bezoekers niet te verliezen maar hierover kan je lezen in onze email marketing voor affiliate marketing artikel lezen. 

Niches die zeer goed zijn

Een aantal niches die in affiliate marketing heel goed doen zijn de volgende. Denk eraan dat ook al deze het beste doen in affiliate marketing, als je niet kies wat je leuk vind zal je het niet voor lang doen. 

Belangrijk! Dit zijn alleen om te informeren, we raden je niet aan om deze te kiezen als je ze niet leuk vindt omdat je het niet leuk zal vinden om informatie erover te schrijven. 

  • Fitness
  • Gezondheid
  • Afvallen
  • Gaming 

Dit zijn de beste niches waarin je geld kan maken als je ze goed promoot. 

Hoge commissies affiliate programma’s 

Als je graag programma’s wilt vinden die 30% of hoger commissie geven aan promoters dan zal je even moeten kijken bij:

Dit zijn zeer geweldige affiliate programma’s die je kan gaan bekijken om producten te promoten die je 30% commissie of hoger geven. 

Online ondernemen zonder veel geld

Je leert hoe je online kan ondernemen

Als je meer wilt leren over affiliate marketing en je wilt alles wat je hier hebt geleerd implementeren. Dan hebben wij voor jou een geweldige training waarin je meteen kan beginnen met leren over affiliate marketing om geld te maken online. 

Bekijk de bekendste affiliate marketing training 

Je hoeft niet met klanten te werken

Wat maakt affiliate marketing beter dan de andere bedrijfsmodellen. Het is duidelijk dat je met een lage budget kan beginnen ermee. 

Daarnaast hoef je niet met klanten om te gaan die je non stop gaan mailen over problemen met producten. Het is gewoon eenvoudig en je doet de makkelijke werk en laat je de harde werk aan bedrijven. 

Jij zorgt voor bezoekers en zij zorgen ervoor dat ze producten verkopen en jij krijgt een leuke commissie ervoor. 

Veel schrijven 

Wat moet je weten voordat je begint met affiliate marketing. Het is wel zo dat je heel veel moet gaan schrijven om geld te maken. 

Niet denken dat omdat het zoveel makkelijker is dan andere bedrijfsmodellen is dat het niet moeilijk is. In affiliate marketing moet je veel gaan schrijven en zal je wel elke dag 1 of 2 artikelen moeten schrijven als je in 1 maand resultaat wilt zien. 

Email marketing voor hoge comissies

Als je al kennis hebt over affiliate marketing en je wilt graag meer omzet maken dan hebben we hier iets extra’s. 

Email marketing is de next step in affiliate marketing. Het gaat erom dat je je bezoekers een gratis boekje geef of iets om ze zich te laten aanmelden bij je email lijst. 

Met je email lijst kan je ze auto mails sturen met geweldige extra promotie waardoor ze makkelijker en meer producten zullen kopen. Je kan dit allemaal automatisch laten gaan met deze geweldige email marketing software

Leave a Reply