Online geld verdienen met affiliate marketing – Uitleg

Online geld verdienen met affiliate marketing is een van de beste manieren van geld maken online. Het enige wat je nodig hebt is een laptop en internet en dan kan je aan de slag. 

Affiliate marketing is de makkelijkste manier om geld te verdienen online zonder je tijd te verspillen. Met affiliate marketing hoef jij alleen de producten van andere mensen te promoten. 

Door jezelf te registeren bij een bedrijf als een affiliate, krijg jij een link die track de aantal producten die jij verkoop. Om deze manier kan het bedrijf berekenen hoeveel geld jij voor hen hebt gemaakt en geven ze je een commissie hiervan. 

Geld verdienen met affiliate marketing Online: Wat heb je nodig

Maar voordat je met affiliate marketing begin er zijn een aantal dingen dat je moet regelen. Je moet eerst een niche kiezen die je gaat promoten. 

Wat is affiliate marketing en hoe kan je geld mee verdienen - online geld verdienen met affiliate marketing

Een niche kan zijn: 

  • Afvallen 
  • Geld maken online
  • Fitness
  • Gezondheid 

Dit zijn allemaal voorbeelden van niches waaruit jij kunt kiezen om te beginnen met affiliate marketing. Denk eraan dat sommige van deze niches zeer moeilijk zijn om erin te komen. 

Daarom raad ik eerst aan om producten van bol.com of coolblue te promoten omdat je dan binnen de eerste maand al resultaten kan zien. 

Hoe kan je beginnen met affiliate marketing

Hoe kan je beginnen met affiliate marketing. In dit artikel ga ik vertellen hoe jij kan beginnen met affiliate marketing en wat je precies moet doen om succesvol te zijn. 

Affiliate marketing is niet moeilijk om te doen. Het is eigenlijk een heel makkelijke manier om geld te maken online.

Beginnen met affiliate marketing in 2020 - online geld verdienen met affiliate marketing

Het enige probleem is dat je het vaak moet doen om resultaten te zien. Het is net als trainen, het is makkelijk om oefeningen uit te voeren maar je moet het elke dag doen om resultaten te zien. 

Dit is precies hoe affiliate marketing werkt en daarom is het ook belangrijk dat je een niche kies die jij leuk vindt. Als jij dat niet doet zal je het niet leuk vinden om het elke dag te doen. 

Kies iets waar jij interesse voor hebt. ALs jij veel zit te gamen elke dag dan kan je een niche kiezen over gaming. Als je houdt van sporten dan kan je een niche kiezen in sporten. 

Het is zeer belangrijk dat je een niche kies die bij je past omdat  online geld verdienen met affiliate marketing niet super makkelijk is. Het is wel makkelijk om te doen maar niet makkelijk om binnen 1 of 2 dagen resultaten te zien.  

Wat zijn de beste niches om te starten

Zo ik vertelde dat je een niche moest kiezen die bij je past. Maar wat als je deze niet hebt en je weet niet waar je het over moet hebben. 

Wel, dan heb ik voor jou de beste niches waaruit je kunt kiezen waar veel geld in zitten. 

De beste niches waaruit je kunt kiezen:

  • Gezondheid niche
  • Fitness niche
  • Gaming niche
  • Geld maken online niche

Dit zijn een aantal van de beste niches waaruit je kunt kiezen.      Beste affiliate marketing niches

Maar…

Ik raad je aan om even onderzoek te doen met een keyword research tool naar hoeveel zoekopdrachten er worden gemaakt per maand. 

Op deze manier kan jij de beste kiezen waarin je veel geld kan maken met affiliate marketing.

Keyword research is niet alleen belangrijk om een niche te kiezen. Het is de basis van affiliate marketing omdat als jij niet weet welke keywords jij voor moet gaan dan zal je niet ranken op Google.  

Beste affiliate programma’s om te kiezen

Nadat jij een niche hebt gekozen moet je ook producten vinden die je gaat promoten op je website of social media. 

Je wilt graag producten promoten die je ken of veel reviews hebben. Deze producten doen al goed en daarom als je deze gaat promoten heb je meer kans om meer commissie te verdienen. 

Beste affiliate marketing programma's

Als je in de niche fitness zit of de niche gaming. Dan heb je vaak deze producten ook, Dit is namelijk heel handig omdat jij ook een review video kan maken. 

Deze kan je ook op je website hebben zodat bezoekers nog beter kunnen zien hoe deze producten zijn. Dit is de beste wat je kan doen. 

Mensen vinden het fijner als ze de product in gebruik kunnen zien voordat ze het zelf kopen om zelf te gebruiken.

Dus.. 

Video Maken over producten is ook heel handig. Wat nog fijner is, is dat je jezelf niet hoeft te laten zien op video. 

Jij kan makkelijk je handen met het product filmen en zo praten over het producten en wat het doet en waarom het goed is.

De beste affiliate programma’s waaruit je kunt kiezen zijn: 

Er zijn zeker nog velen andere affiliate programma’s die je kan gaan gebruiken om je producten te promoten. 

Als je deze zelf wilt gaan vinden dan kan je de naam van een bedrijf + affiliate programma erachter schrijven en meestal kan je zien of ze dit hebben of niet. 

Ook kan je op de footer van de website van een bedrijf zien of ze een affiliate programma hebben of niet. 

Online geld verdienen met affiliate marketing is niet super ingewikkeld. Daarom als je het niet goed begrijp kan je ook altijd een affiliate marketing cursus nemen die beter uitleg hoe je alles kan doen stap voor stap.  

Wat zijn de voordelen van affiliate marketing

Online geld verdienen met affiliate marketing heeft veel voordelen. De voordelen ga ik hier met jou bespreken. 

Een van de beste voordelen van affiliate marketing is dat je niet met klanten hoeft om te gaan. Als je eerder hebt gedacht om een bedrijf te starten dan weet je dat je veel met klanten moet gaan omgaan. 

Als een product niet goed is of als ze een product willen retouren. Dit moet jij allemaal gaan regelen als je een eigen bedrijf hebt. Jij moet ook zorgen dat je nieuwe klanten krijgt en veel meer. 

Met affiliate marketing heb je niets te maken met klanten of problemen van het product. Het enige waar jij voor moet zorgen is dat bezoekers naar de website van het product gaan en een product kopen via jouw affiliate link.

Affiliate marketing voordelen - online geld verdienen met affiliate marketing

Verder is affiliate marketing ook heel goedkoop om ermee te beginnen. Voor maar 30 euro kan je al een website beginnen. 

Daarnaast kan je ook voor 50 tot 60 euro een affiliate marketing cursus nemen waarin je alles gaat leren om goed te starten.  

Het is ook heel belangrijk dat je weet hoe jij moet beginnen anders zal je niet online geld verdienen met affiliate marketing. 

Wat zijn de nadelen van affiliate marketing

De enige nadeel van affiliate marketing is dat ik van vinden is dat het veel tijd kost. Maar dat is wel te begrijpen. 

Om te kunnen ranken op Google moet je wel veel gaat schrijven zodat Google je genoeg vertrouw op jouw informatie te laten zien. 

Affiliate marketing tips voor beginners

Online geld verdienen met affiliate marketing is iets dat velen willen doen maar velen ook vallen om te doen. Dit is omdat vele mensen niet de tijd erin willen stoppen om later de winst te pakken. 

Hier heb ik een aantal affiliate marketing tips voor beginners die willen online geld verdienen met affiliate marketing. 

Tip 1. Elke dag moet jij een artikel schrijven. Dit zal zorgen dat je snel genoeg je eerste commissie kan zien. 

Tip 2. Doe goed keyword research en kijk naar andere website over wat ze schrijven in jouw niche. 

Tip 3. Maak gebruik van voldoende afbeeldingen zodat jouw artikel niet een verslag lijkt.

Tip 4. Split jouw alinea’s en maak ze 1 of 2 regels lang. Dit maakt het makkelijk voor de lezers om te lezen. 

Tip 5. Niet super serieus schrijven op je artikel. Het zijn geen klanten maar mensen die graag informatie willen lezen van andere die het al weten. Je hoeft niet u te schrijven je kan ook jij gebruiken. 

Een voorsprong in affiliate marketing

Als je serieus bent om affiliate marketing te leren dan kan je mijn gratis e-book nemen die je precies vertelt hoe jij kan beginnen met affiliate marketing. 

Online geld verdienen met affiliate marketing - Uitleg

In deze e-book geef ik je ook informatie over een affiliate marketing cursus die je zeker zal helpen om beter affiliate marketing te leren en om voor iedereen op Google te komen. 

Leave a Reply