Geld verdienen vanuit huis

Zo je wilt graag geld verdienen vanuit huis. In dit artikel zal ik je een aantal verschillende manieren vertellen van hoe je geld online kan verdienen vanuit je huis die wel werken. 

Omdat er zoveel manieren zijn om geld te verdienen vanuit huis weet je soms niet meer waar je moet beginnen. Dit is een geweldige tijd voor het internet maar omdat er zoveel informatie is, is het moeilijk om de juiste informatie te vinden om geld online te verdienen. 

Hieronder zullen we de de top 4 manieren bespreken om geld te verdienen vanuit huis: 

  1. Dropshipping
  2. Affiliate marketing
  3. Social media
  4. Ebook

Geld verdienen vanuit huis met dropshipping

Dropshipping

Dropshipping is de meest gebruikte en bekendste manier om geld maken in 2019 en de jaren die nog komen. 

Om even goed uit te leggen wat dropshipping is. Dropshipping is wanneer je producten direct vanuit de leverancier naar de kopers stuur. 

Dit is heel handig omdat je dan geen producten zelf moet hebben om deze te kunnen verkopen. Je kan namelijk meteen nadat iemand een bestelling bij je plaats deze bij de leverancier kopen en verzenden naar de klant. 

Dit is een geweldige manier om geld te maken en er zijn heel veel mensen die hiermee rijk zijn geworden over de afgelopen jaren. 

De belangrijke punt van deze manier van geld maken is dat je geld moet uitgeven voor ads. Ads op Facebook is een van de meest gebruikte manier om klanten in je webwinkel te krijgen.  

De producten die je gaat promoten komen vaak van aliexpress en deze producten kan je via je webshop verkopen voor een hogere prijs. Met een goede ad op Facebook heb je een grote kans om heel goede winst te maken. 

Het is heel belangrijk dat je de prijzen van je producten goed bepaald. Dit is handig omdat je met de winst die je maakt ook de ads die je op Facebook draait wilt betalen zodat je door ads kunt laten draaien terwijl je ook winst maakt. 

Let erop dat producten onder 22 euro zijn zodat je klanten geen invoerrechten hoeven te betalen en zo voorkom je slechte reviews en boze klanten. Het is ook belangrijk dat je je klanten op hoogte stel dat ze de producten in 1 of 2 weken zullen ontvangen zodat ze geen slechte reviews op je webshop laten. 

Je kan makkelijk een webshop starten met shopify of alidropship. Met shopify krijg je 14 dagen gratis de kans op het uit te proberen waardoor je aan de slag kunt gaan en met testen en kijken hoe alles in elkaar zit. Daarnaast kan je met alidropship maar 1x betalen en heb je een webshop voor altijd. 

Voordelen van dropshipping

Voordelen van dropshipping

De voordelen van dropshipping is dat je snel geld mee kan maken als je goede ads kan maken ervoor. Denk eraan dat je wel genoeg geld in de ads moet investeren om winst te kunnen maken. Dit kan wel 500 tot 1000 euro zijn. Je moet wel weten wat je doet en onderzoek doen naar ads op Facebook. 

Nadelen van dropshipping

Nadelen van dropshipping

Je hebt geld nodig om te kunnen starten. Daarnaast zijn ads wel duur om klanten te krijgen maar je kan ook met Google ads beginnen of met SEO

Mening over dropshipping

Mening of extra informatie

Dropshipping is een zeer geweldige model om geld te verdienen vanuit huis maar je hebt wel geld nodig om te beginnen en om snel geld te maken. We raden dit aan voor mensen die al een beetje geld hebben en als ze willen investeren in een onderneming die lang mee gaat. 

Affiliate marketing - Geld verdienen vanuit huis

Affiliate marketing

Affiliate marketing is een van de meest bekendste manieren van geld verdienen vanuit huis. Dit is een zeer eenvoudige manier om geld te maken online omdat je alleen de producten van iemands anders moet verkopen. 

Wat affiliate marketing is is dat je producten van andere webshops gaat promoten en als iemand via je link naar dat product gaat dat jij dan een deel van de prijs krijgt als commissie. 

Stel je voor je verkoop een computer van bol.com die 1000 euro kost en je krijg daar 10% commissie ervan. Dat betekend dat je 100 euro krijgt elke keer dan een persoon via je link een computer koopt. Dit is wat affiliate marketing is. 

Leer hoe je kan beginnen met affiliate marketing nu!

Een belangrijke punt van affiliate marketing is dat je meestal een website nodig hebt waarbij je veel moet gaan schrijven over een bepaalde niche die je kies. Een niche is namelijk een soort product bijvoorbeeld desktop computers, gaming, bureaustoelen etc. 

Als je een niche kies is het beter  en makkelijker om je website te laten groeien omdat je dan meer specifieker bent en zullen je bezoeker meer informatie rondom je website bekijken. 

Als je graag wilt weten hoe je kan beginnen met affiliate marketing bekijk onze geld verdienen met affiliate marketing

Daar bespreken we hoe je naar producten kunt zoeken die je bij niche hoort en hoe je een niche kies die bij je past. Het is belangrijk dat je een niche kies die je leuk vindt omdat je dan het leuker gaat vinden om erover te praten en zal je niet na een week of zo stoppen. 

Voordelen van affiliate marketing

Voordelen van affiliate marketing

De voordelen van affiliate marketing is dat je met rond de 50 euro al kan beginnen en zal je alles hebben. Je zal een website hebben, je affiliate programma, logo en veel meer. 

Nadelen van affiliate marketing

Nadelen van affiliate marketing

De enige nadeel aan affiliate marketing is dat je de werk eerst moet doen voordat je resultaten ziet. 

Mening over affiliate marketing

Affiliate marketing is iets dat ik zelf ook doet omdat het zo handig is. Iedereen gebruikt producten en als je producten thuis hebt kan je deze ook promoten door video’s te maken op YouTube of via een Facebook pagina. 

Als je serieus bent om geld te maken online bekijk de 12  minute affiliate cursus die je precies vertelt hoe je affiliate marketing het beste kan doen. 

Afbeeldingsresultaat voor social media

Social media

Met social media kan je ook beginnen met geld verdienen als je een Facebook pagina hebt of een instagram pagina. 

Je kan namelijk een Facebook pagina beginnen over iets dat je leuk vindt bijvoorbeeld dieet, fitness, koken of gamen. 

Wat je dan kan doen is via deze pagina ook producten promoten als bij affiliate marketing. Je kan ook boeken promoten van andere en zo kan je geld maken. 

Als je een instagram pagina hebt met veel volgers kun je ook een influencer worden. Dit houdt namelijk in dat je producten van bedrijven via je instagram pagina promoot en zij betalen jou om dit te doen. 

Als jouw instagram pagina heel groot is kan je heel veel geld hiermee maken omdat je dan meer geld maakt voor de bedrijven voor wie je de producten promoot. 

Als je een fitness influencer bent dan kan je ook supplementen promoten en dit is heel goed omdat je steeds nieuwe supplementen kan adviseren aan je followers met je affiliate link. 

Het is wel belangrijk dat je producten promoot die je zelf gebruikt omdat het dan wat geloofwaardig is voor je volgers om deze te gebruiken. Het is ook belangrijk dat je aangeef waarom ze deze producten moeten gebruiken en hoe dat ze gaat helpen met hun voortgang. 

Voordelen van social media

Voordelen van social media promoten

De voordelen van social media is dat als je al veel followers hebt dat je dan snel al kan beginnen met promoten. Daarnaast kan je ook veel mensen gaan volgen zodat ze je ook terug kunnen volgen zodat je kan groeien. Het is wel belangrijk dat je een passie hebt waarover je foto’s maakt zodat je makkelijker kan promoten.

Nadelen van social media

Nadelen

De  nadelen van social media is dat je veel followers nodig hebt om goed mee geld te verdienen.

Afbeeldingsresultaat voor e-book

E-book

Een e-book verkopen of een cursus. Als je een passie hebt voor iets of kennis dan kun jij een e-book maken. 

Als je bijvoorbeeld goed kan koken dan kun jij een receptenboek maken en verkopen of als je bijvoorbeeld kan coderen kun je een cursus maken over de programmeertalen die je ken. 

Het is dus belangrijk dat je een boek maakt over je passie en niet over iets dat je niet geïnteresseerd bent. Een boek maken kan namelijk heel makkelijk via word of Google docs. 

Deze kan je vervolgens als een pdf bestand opslaan en online verkopen via je eigen website of via een website van een bedrijf die e-book verkoopt. 

Dit kan je doen via: Paypro en daar kan je ook andere affiliates je e-book laten promoten waardoor je ze een klein commissie geeft en verdien je geld.

Voordelen van een e-book

Voordelen van social media promoten

Als je een heel goede boek hebt geschreven die je denk dat andere goed zal helpen, dan kan je veel geld mee verdienen.

Nadelen van een e-book

Nadelen

Omdat er zoveel boeken zijn kan het wel moeilijk zijn om die van jouw daarbuiten te krijgen. Maar als je bij Paypro gaat registreren dan kunnen andere je boek promoten voor een commissie.

Afbeeldingsresultaat voor freelance

Freelance

Heb jij een Skill die je denk dat andere nodig hebben zoals websites kunnen bouwen, Facebook advertentie maken, instagram pagina’s groeien of iets anders dan kan je ook freelancer worden. 

Als je wilt zoeken naar freelancer.com werk dan kun jij bij freelancer kijken en je krijgt daarnaast 15 euro gratis van mij. 

Verder heb je websites zoals freelancer.nl of bij jellow.nl kijken wat de mogelijkheden zijn. Er zijn veel werk aanbod waardoor je extra geld kunt verdienen.  

We raden aan om bij freelancer te beginnen omdat er veel meer kans is op werk omdat dit meer over de hele wereld gaat en niet alleen in Nederland.

Leave a Reply