Geld Verdienen Online Als Een Student [Betrouwbare methodes + Tips]

Hoe kan ik geld verdienen online als een student

Als een student is het vaak moeilijk om aan geld te komen naast je studie. Geld verdienen als een student online kan eigenlijk heel makkelijk als je weet wat je moet doen. 

Geld verdienen als een student online kan op verschillende manieren gedaan worden. 

Geld verdienen als een student online in 2019 en verder

Je kan starten met bloggen en producten promoten van bedrijven. Je kan daarnaast je eigen onderneming starten en producten verkopen. 

Wat heel handig is dat de manieren die ik hier ga bespreken goed zijn voor als je niet veel wilt uitgeven en zijn ook handig te doen voor als je rond de 100 euro of minder per maand wilt investeren. 

Als je ook helemaal niets wilt investeren dan alleen maar om te beginnen. Heb ik hiervoor ook een geweldige oplossing voor je. 

Geld verdienen als een student online zonder veel geld

Als je wilt starten zonder veel inleg dan heb ik hieronder een geweldige manier die ik ook gebruik maak om extra geld te maken per maand. 

Het gaat erom dat je producten van andere bedrijven gaat promoten om geld te maken. Deze bedrijven hebben niet de tijd om hun producten te gaan promoten omdat ze zich bezig houden met andere dingen. 

Beginnen met affiliate marketing zonder veel geld

Dat is wanneer jij in komt om hun producten te promoten. Dit kan je doen met een website of via social media. 

Je kan je opgeven om een affiliate te worden voor een van deze bedrijven en als je jou accepteren kan je meteen beginnen met promoten. 

Jij krijgt van hen een speciale link of jij kan zelf die link maken over een pagina van hun webshop die jij wilt gaan promoten. Dit kan een speciale product zijn of een service. 

Jij gaat via je website of via je social media account deze producten promoten door jouw link aan andere te geven zodat ze deze producten kopen. 

Het gaat erom dat je mensen helpt met informatie en dat ze dan beslissen om een product te kopen via jouw link.

Starten met onderneming met dropshipping

Als je graag een bedrijf wilt starten dan heb ik ook een andere manier voor je. Wat je vaak ziet deze dagen is dat mensen een onderneming starten en beginnen met ondernemen omdat het nu super makkelijk is. 

Je hoeft nu niet honderden euro’s uit te geven om te starten met ondernemen omdat je nu kan dropshippen. 

Dropshippen is dat je een webshop maakt en pas de producten importeer wanneer iemand een bestelling bij jou heeft geplaatst.

Afbeeldingsresultaat voor dropshipping images

Het gaat zo. Jij maakt een webshop met producten die je hebt van een leverancier. Vervolgens kom een klant en koop deze product in jouw webwinkel voor 20 euro. Jij gaat vervolgens deze bestelling processen en bestellen bij je leverancier en verzend je het direct naar de klant. 

Jij krijg de winst en je hoeft daarnaast niet meer te doen. Het enige belangrijke is dat je wel contact moet houden met je klanten voor als ze vragen hebben over hun bestelling en verzend tijd. 

Als je in Nederland gaat dropshippen duurt het soms wel tot 3 weken voordat de producten bij de klanten komen. Als je gaat dropshippen over de hele wereld begrijpen mensen dat makkelijker.  

Het is belangrijk dat je producten kiest die heel speciaal zijn en die niet makkelijk te vinden zijn. Als de producten die je gaat verkopen makkelijk te vinden zijn zullen mensen het beter ergens anders kopen waar ze niet lang hoeven te wachten. 

Beste betrouwbaar methode voor jou

Affiliate marketing

Affiliate marketing is een betrouwbaar keus voor als je wilt geld maken zonder dat je veel hoeft uit te geven. Denk eraan dat in tegenstelling tot dropshipping zal je heel veel werk moeten doen om veel geld ermee te verdienen.

Wat is affiliate marketing en hoe kan je geld mee verdienen

Als je wilt beginnen met affiliate marketing is het handig dat je een cursus volg die je goed uitleg wat je moet doen. Dit is heel cruciaal omdat ik zelf dacht dat het niet belangrijk was en na een jaar non stop proberen geld te maken was ik nog steeds niet veel aan het maken. 

Toen besloot ik om een cursus te kopen in het Engels omdat deze meer uitleggen dan in Nederland en kreeg ik zoveel meer informatie dan wat ik zelf had geleerd over die tijd. 

Leer meer over affiliate marketing in Nederland en hoe jij nu kan gaan starten.

Een goede cursus die we aanraden is de 12 minute affiliate. Deze is de meest gekozen affiliate marketing cursus op dit moment. 

Dropshipping

Dropshipping is een ander bedrijfsmodel die gebruikt kan worden om geld te maken online. Wat dropshipping inhoud is dat je producten direct vanuit de leverancier naar je klanten stuur. 

Stel dat je graag een webwinkel wilt starten over kettingen. Jij zet je winkel op en zoek producten van leveranciers en zet deze op je webwinkel. Als iemand een bestelling in je website plaats, verwerk je deze bestelling en bestel je de producten bij de leverancier en verzend je het naar de klant. 

Afbeeldingsresultaat voor dropshipping images

Het is wel belangrijk dat je aangeef dat de product voor dropshipping is en dat ze hun facturen moeten weghalen zodat de klant niet ziet van waar het komt. 

Social media

Als je beslist om geld te maken met social media dan kan je dat ook doen. Het is net zoals affiliate marketing met producten promoten maar je zal een landing page moeten hebben. 

Geld verdienen als een student op social media is ook wel te doen. Meestal hebben mensen deze tijd veel volgers en die kan je ook groeien en producten promoten.

Social media gebruiken voor affiliate marketing

Een landing page is heel belangrijk omdat je graag je producten op een goede manier wilt laten zien. 

Daarnaast kan je ook emails van je volgers opslaan en emails naar ze sturen met andere producten en kan je ze nieuwe producten aanbieden die ze gaat helpen. 

Ebook 

Als je speciale vaardigheden hebt die je graag wilt delen kun je ook e-books maken. Denk aan programmeren, koken, dieet programma’s maken en meer. 

Als een student leer je vaak nieuwe dingen op school die je kan gaan toepassen. Geld verdienen als een student hoeft niet super moeilijk te zijn als je goed weet wat je kan gaan doen.

Een ebook schrijven over iets dat je weet is ook heel handig.

Geld maken met ebooks

Een e-book is niet moeilijk om te maken en het gaat erom dat je een pdf maakt die goed uitleg wat de gebruiker kan doen om iets te fiksen of om iets nieuws te leren. 

Je wilt je lezers zo goed mogelijk stap voor stap uitleggen wat ze moeten doen om iets te doen. Als je graag een e-book wilt gaan verkopen dan kan je dat heel makkelijk doen met clickfunnel. 

Hiermee kan je een landingspage maken voor elke e-book die je hebt en daarnaast kunnen mensen direct daarvan betalen. 

Start nu met je e-book verkopen en krijg 14 dagen gratis uit de programma uit te testen. 

Leave a Reply