Email marketing programma [Goedkoopste + Uitleg]

Wat is een email marketing programma

Een email marketing programma is een programma die je helpt om emails te sturen en ook om emails te bewaren. 

Dit is een geweldige programma voor als je geld wilt maken met emails verzenden. 

Wat heel handig is aan een email marketing programma is dat je niet steeds een per een emails moet gaan sturen naar je klanten. 

Email marketing programma voor beginners

Jij hoeft maar een keer een mail te schrijven en deze wordt automatisch naar je klanten verstuurd. Daarnaast is dit heel belangrijk voor als je naast je website ook geld ermee wilt maken. 

Email marketing wordt door velen bedrijven gedaan en dit is de belangrijkste methode van geld maken. Dit komt omdat klanten niet altijd terugkomen naar je website. 

Maar als jij hun email hebt kan je altijd email naar ze sturen met aanbiedingen en nieuwe producten die jij hebt. 

Email marketing programma: Waarom is het handig

Email marketing is heel handig omdat de meeste winst wordt hiermee gemaakt. Naast je SEO en Google rankings is email marketing je beste keuze om geld te maken. 

Als je een heel grote lijst hebt van emails van bezoekers en klanten zal je zeker door dagelijks emails naar ze te sturen geld maken. 

Email marketing programma - Automation

Wat ook heel handig is dat je met email marketing ook affiliate producten kan gaan verkopen en zo je geld maken zonder een website. 

Email marketing is zeer handig en je wilt ook zeker mee beginnen als je al bezig bent met affiliate marketing. 

Met wordpress kun je gebruik maken van een plugin die heet sumo. Met deze plugin kan je emails gaan verzamelen van je bezoekers. 

Je kan ze iets gratis aanbieden voor hun email. Dit zal je email lijst groeien en zal je later ook meer emails naar ze toe sturen om meer winst te maken. 

Door je email lijst te groeien heb je meer kans om meer geld te maken. Jij kan altijd je email lijst gebruiken en ook is het heel belangrijk voor als je website niet meer werkt of iets erg gebeurd. 

Email marketing en affiliate marketing

Email marketing en affiliate marketing gaan heel goed samen. Jij kan namelijk op je affiliate marketing website emails gaan verzamelen van je bezoekers. 

Email marketing programma voor affiliate marketing producten

Deze emails kun je vervolgens gebruiken voor email marketing. 

Je zal je klanten meer emails kunnen sturen met producten die je vindt dat ze zullen helpen. Daarnaast als je ze genoeg gratis informatie geeft zullen ze je meer vertrouwen. 

Dit betekent dat ze jou betaalde producten graag zullen willen kopen omdat ze je meer vertrouwen en geloven dat jij ze meer wilt gaan helpen. 

Goedkoopste email marketing programma

Welke email marketing programma is de goedkoopste en waarom is deze zo handig voor beginners. 

De goedkoopste email marketing programma op dit moment is getresponse

Dit is zeker een geweldige keus voor als je wilt beginnen met email marketing. Het is goedkoop en je zal ook deze geld zo verdienen als je goed je producten via email kan gaan verkopen. 

Getresponse heeft geweldige functionaliteit die je kan gaan gebruiken als een beginner waardoor je zeker meer geld zak maken en meer kans zal hebben op extra winst met affiliate marketing en je affiliate producten.

email marketing programma - getresponse

 Getresponse heeft 4 verschillende pakketten die je kan gebruiken. De eerste pakket is de basic pakket en deze beschikt over email marketing, autoresponders en unlimited landing pages. 

Daarnaast heeft deze ook automation templates die je kan gaan gebruiken voor je website. 

Ik raad aan om de plus te kiezen voor als je digitaal products wilt gaan verkopen. Wat ik hiermee bedoeld is, als je producten wilt verkopen zoals e-book of cursussen van andere mensen. 

Dan is de plus zeker je beste keus en deze is 50 euro per maand. Wat zo goed is aan de plus versie is dat je handmatig automation kan maken. 

Automation is een systeem die je kan gebruiken om te controleren of een van je klanten wel of niet een email heeft geopend of op iets heeft geklikt van die email. 

Maar wat betekent dit voor jou?

Als je kan zien op wat je klanten drukken of niet drukken dan kan je ook hierop maatregelen bedenken. Zo kan je met automation regels maken dat als iemand wel of niet een email heeft geopend dan gebeurd er iets. 

Als iemand dan bijvoorbeeld niet een email heeft geopend dan gebeurd er iets anders. Dit is een zeer complexe internet marketing strategie die zeer sterk is en zorgt ervoor dat je meer kan gaan verkopen. 

Het is heel gewoon dat mensen niet meteen de eerste keer iets kopen. Meestal moeten ze een ding meer dan 10 keer zien voordat ze het gaat kopen. 

Daarom is automation zo geweldig omdat deze systeem zorgt ervoor dat je automatisch email naar je klanten stuurt aan de hand van wat ze doen met een email. 

Hieronder zal ik een voorbeeld geven van elke van deze elementen van de basic pakket van getresponse en ook van de plus versie. 

Ik maak zelf alleen gebruik van de automation in de plus pakket. Maar er zijn wel meer dingen die je krijgt. 

Je krijgt bijvoorbeeld de Webinar waardoor je met je klanten kan gaan praten en je krijgt ook veel andere dingen die je hier kunt zien. 

Newsletters

Email marketing is de basis wat je kan gaan doen met getresponse. Dit is waar je handmatig je emails kan gaan verzenden. 

Wat heel handig is van getresponse, is dat je templates krijgt die je kan gaan gebruiken om emails te verzenden. 

Je hoeft geen kennis te hebben van programmeren omdat alles drag en drop is. Je kan elementen van de zijkanten slepen naar je pagina en daarin informatie geven over je onderwerp en ook je links in stoppen. 

Email marketing nieuwsbrief

Hier zie je een voorbeeld van hoe een nieuwsbrief eruit ziet die je kunt gaan maken met getresponse. Er zijn heel veel meer templates die je kan gebruiken voor je nieuwsbrief. 

Autoresponder

De autoresponder optie van getresponse is een geweldige methode voor als je automatisch emails wilt verzenden naar je klanten. 

Denk eraan dat dit de beginners optie is van automation en dat je deze wel op de basic pakket kan gaan gebruiken. 

Je kan niet echt iets controleren met deze maar je kan wel bepalen welke dag na inschrijving deze emails worden verzonden. 

Je kan bijvoorbeeld aangeven dat jij je abonnees een gratis e-book wilt gaan verzenden en zo kan je de tijd zetten naar 0 waardoor ze meteen na inschrijving een email ontvangen met de gratis e-book. 

Je kan vervolgens zetten dat ze 2 dagen nadat ze dat e-book kregen een andere email krijgen met een speciale training die ze kunnen gaan gebruiken. 

Dit is heel handig voor als je ze een product wilt gaan verkopen om je commissie te krijgen of je eigen product wilt verkopen. 

Email marketing autoresponders

Landing pages

Vervolgens kan je ook met de basis pakket van getresponse unlimited landingspagina’s gaan maken. 

Landingspagina’s zijn super handig voor als je via je social media wilt gaan promoten. 

Wat je dan kan doen met een landingspagina is je bezoekers emails kan bewaren en deze vervolgens weer gebruiken voor email marketing. 

Daarom had ik eerder verteld dan email marketing heel belangrijk is voor elke bedrijf en zelfs voor affiliate marketing. 

Met landingspagina’s kan je producten promoten in een betere manier en je kan ook beter emails gaan verzamelen. 

Hier is een voorbeeld van een landingspagina van getresponse. Deze kan je altijd zelf veranderen en uitbreiden naar eigen wil met elementen die je kan slepen. 

email marketing - Geweldige landingspagina's

Automation

Nu gaan we het hebben over automation en waarom deze zeer handig zijn voor als je al bent begonnen met email marketing en graag meer geld wilt gaan maken. 

Als jij al een productverkoop of je maak genoeg geld met affiliate marketing of email marketing dan zal je zeker automation nodig hebben. 

Met automation kan je bepalen wat er wordt verzonden naar je klanten als ze iets klikken of niet. Jij kan bepalen dat als ze een email niet openen dat ze een andere email later krijgen met andere informatie dan iemand die het wel heeft geopend. 

Een goede voorbeeld voor dit kan je hieronder bekijken. 

Email marketing programma - automation

Hier kan je zien dat ik 1 tot 2 dagen wacht totdat ik ze weer een nieuwe email stuur. Dit is belangrijk omdat je ze niet wilt gaan spammen met emails. 

Als je ze gaat spammen met emails zullen ze je lijst verlaten en zal je geen klanten meer hebben om te emailen. 

Automation is een geweldige functie die door velen wordt gebruikt om meer winst te maken en om producten in een betere manier te verkopen. 

Voor maar 50 euro per maand is dit een geweldige optie omdat je deze zo weer terug kan maken als je lijst groot genoeg is. 

Unlimited lijsten 

Wat ook heel belangrijk is aan getresponse is dat je unlimited lijsten kan gaan maken. Jij kan bijvoorbeeld een lijst hebben voor je klanten van instagram of een lijst hebben van je klanten van je website. 

Jij kan dan verschillende emails verzenden naar deze lijsten en ook verschillende automations hebben voor elke verschillende lijst. 

Forms

Een heel belangrijke optie van deze email marketing programma is dat je ook forms kan maken. Deze forms kan je vervolgens op je website zetten waardoor gebruikers zich bij je email lijst kunnen aanmelden. 

Nadat je een form hebt gemaakt, kun jij de javascript code kopiëren en deze op een widget plakken in je wordpress website. 

Deze kan je vervolgens altijd via getresponse aanpassen en deze zal geupdate worden op je website. 

Als je graag een video wilt als voorbeeld dan kan je deze hieronder bekijken.

Leave a Reply