Beste manier van online geld verdienen [Makkelijk + starters tips]

Wat is de beste manier van online geld verdienen

De beste manier van online geld verdienen volgens mij is affiliate marketing. Affiliate marketing is een geweldige en makkelijke manier van online geld verdienen. 

Affiliate marketing is een uitstekende manier van geld maken online omdat jij alleen hoeft te zorgen dat jouw bezoekers een product kopen bij een webwinkel. 

Beste manier van online geld verdienen

Het enige wat jij moet doen als een affiliate is om bezoekers naar de webwinkels te sturen die jij promoot. 

Dit is een heel handige model voor als je makkelijk geld wilt verdienen online zonder dat jij met klanten hoeft om te gaan. 

Hoe kan  je beginnen met online geld verdienen

Als je snel wilt beginnen met affiliate marketing dan kan je een affiliate marketing cursus nemen die je alles uitleg over affiliate marketing. 

Met affiliate marketing heb jij een website nodig waar jij je affiliate links kan gaan plaatsen. 

bol.com affiliate link

Omdat iedereen naar Google gaat voor informatie wil jij ook hier je affiliate links promoten. Met een website die rank op Google kan je dit makkelijk doen. 

Als je graag meer wilt weten over hoe jij een website kan opzetten en starten met affiliate marketing gratis. Dan kan je mijn gratis e-book kijken met een gratis video tutorial.

Affiliate marketing zonder investeren

Als je affiliate marketing wil doen zonder te investeren dan is dat ook mogelijk. Het zal wel wat moeilijker zijn. 

Jij kan gebruik maken van social media en youtube om producten te promoten zonder dat je hoeft te investeren. 

Als je je registreert bij een bedrijf als een affiliate dan kan je meteen starten. Jij kan een pagina maken in een van de social media of een youtube channel en daar de producten promoten. 

Facebook

Hoe kan jij je producten promoten met facebook affiliate marketing. Door een pagina te maken over een bepaalde niche kan jij je affiliate links promoten. 

facebook affiliate marketing

Op je pagina kan jij je vrienden en andere toevoegen. Hierin moet jij wel leuke foto’s gaan plaatsen over jouw niche en de producten die jij promoot. 

Probeer jouw affiliate links te verkorten met een shortener website zoals bit.ly. Dit zal het makkelijker maken voor je volgers om je links te klikken en bekijken. 

Instagram

Hetzelfde kan je ook doen met instagram. Jij kan een pagina maken waarin jij foto’s deel van je niche zoals bijvoorbeeld afvallen. 

Dan kan je links op de foto’s hebben en deze delen. Dit is een heel goede manier omdat je ook andere pagina’s kan gaan bekijken en de volgers van die paginas ook volgen. 

Vervolgens kan jij je instagram pagina vol maken met afbeeldingen van je niche en ook affiliate links hebben waardoor je geld zal maken online. 

Pinterest

Pinterest is ook een geweldige platform waarin jij ook affiliate producten kan promoten. Denk eraan dat je hier ook veel zal moeten editen of goede afbeeldingen te plaatsen. 

Je wilt op je afbeeldingen ook je affiliate link bij zetten zodat mensen deze ook kunnen klikken. 

Pinterest is een geweldige platform en het wordt door 291 miljoen mensen per maand gebruikt. Dit is een geweldige plek om je affiliate links te promoten. 

Youtube

Youtube is ook een van de beste plek waarin jij je affiliate links kan delen. Door een videopresentatie te maken over een bepaalde product of service kan jij makkelijk producten promoten. 

Wat nog goed is aan youtube is dat als jij de product hebt dan je dan ook een zeer goede video erover kan maken als review. 

Je kan dan je links in de beschrijving hebben en zo kunnen je kijkers de product bekijken en kopen via jouw link. 

Registreren als affiliate

Jezelf registreren als een affiliate is niet zeer moeilijk. Veel affiliate programma’s vereisen dat jij een website hebt maar sommige ook niet. 

Beste affiliate programma’s

  • Bol.com 
  • Coolblue
  • Daisycon
  • Tradetracker 
  • Paypro

Dit zijn de bekendste affiliate programma’s hier in Nederland en je wilt ze zeker bekijken voordat je gaat promoten. 

Affiliate marketing met website

De beste manier van online geld verdienen met affiliate marketing is met een website. Een website geef jou meer vrijheid wanneer het komt tot promoten. 

Jij kan een heleboel mensen bereiken met een website. Als je SEO toepast op je blog zal je zeker slagen in affiliate marketing. 

Dit is zeker een van de beste manier van online geld verdienen online omdat jij op je website veel kan doen. Jij kan ads runnen waardoor je meer bezoekers krijgt. 

Of.

Jij kan veel artikelen schrijven rond een niche waardoor veel mensen van Google naar je website zullen komen voor informatie. 

Door ze informatie te geven over een bepaalde onderwerp zullen ze zeker via jouw website producten kopen met jouw affiliate links. 

Affiliate marketing voor beginners

Met een website kan je ook later als je genoeg geld hebt verdiend ook jouw eigen product maken. Met dit bedoel ik niet echt een product maar meer een e-book. 

Stel dat je in de niche zit van fitness of afvallen. Wat je dan kan doen is, je eigen e-book maken over afvallen en deze verkopen aan je bezoekers waardoor je 100% van de winst krijgt en niet een commissie. 

Verder kan je ook email marketing in je website implementeren en zal je zelfs nog meer commissie maken. 

Met email marketing kan je makkelijk de emails van je bezoekers krijgen en deze later vervolgens emailen met nieuwe producten en nieuwe aanbiedingen. 

Dit is heel handig omdat je dan klanten hebt die je altijd kan mailen met producten waardoor je zelfs meer commissie zal maken. 

Extra meer leren over affiliate marketing

Dit waren de meest belangrijke punten van affiliate marketing en beste manier van online geld verdienen. 

Als je meer wilt weten en leren over affiliate marketing dan raad ik je aan om deze affiliate marketing cursus te bekijken. 

Affiliate marketing leren

Eigen e-book verkopen

Ook heel belangrijk is dat als jij in een niche zit waarin jij een e-book kan maken na dat je website een beetje groot is, dan moet jij dat doen. 

Met een e-book kan je zelfs nog veel meer geld maken en kan je ook meer vrijheid hebben omdat alles automatisch draait op je website. 

Beginnen met zelf producten verkopen

Een andere beste manier van online geld verdienen is via bol.com. Met een goede training kan jij ook via bol.com producten gaan verkopen. 

Dit is iets dat ik zelf niet doe en ik heb geen ervaring hierin maar ik zie dat veel mensen het doen en ook succes ermee hebben. 

Daarom geef ik je de kans om dit te bekijken en te zien of het iets voor jou is of niet. Omdat ik in dit artikel alle mogelijkheden met jou wilt delen.  

Geld maken met dropshipping

Dropshipping is ook een van de beste manier van online geld verdienen. Dit is een geweldige manier voor als je wilt beginnen met ondernemen. 

Als je graag een bedrijf wilt starten dan is dropshipping een geweldige manier van starten. Jij hoeft geen voorraad te hebben en je kan makkelijk beginnen met producten verkopen. 

Dropshipping afbeelding

Deze producten komen van aliexpress en zo kan je deze in je webwinkel verkopen voor een hoge prijs en de winst verdienen. 

Heel veel mensen doen dit maar het is moeilijk als je niet weet hoe jij moet gaan starten. Veel mensen denken dat ze in een aantal weken of maanden rijk gaan worden maar Nee. 

Zo makkelijk is het niet. Ook zoals een normale bedrijf zal dit moeilijk zijn, jij begint pas winst te maken soms na maanden of jaren. 

Het enige wat dropshipping zo beter maakt is dat je geen producten van te voren hoeft te kopen of te importeren. Jij plaatst een bestelling zodra iemand iets bij jou bestelt en dan verzend je de product naar je klant. 

Leave a Reply