Affiliate marketing tips en tricks – Meer bezoekers en verkoop

Affiliate marketing tips en tricks

Zo je wilt graag affiliate marketing tips en tricks weten. Tijdens deze artikel gaan we praten over tips en tricks die je zullen helpen om meer geld te maken als een affiliate marketeer. 

Met deze tips en tricks zal je meer producten verkopen aan je bezoekers. Deze tips en tricks zullen het makkelijker maken voor jouw om producten aan je bezoekers te laten kopen dankzij de manier van hoe mensen naar informatie bekijken. 

Affiliate marketing tips en tricks

Het is belangrijk dat je weet hoe jij je artikelen schrijf, hoe jij je website geoptimaliseerd hebt en hoe jij je bezoekers welkom in je website. 

Meer geld verdienen met affiliate marketing

Hoe kan je meer geld verdienen met affiliate marketing. Je kan meer geld verdienen met affiliate marketing als je weet hoe jij je website kan optimaliseren. 

Hieronder zullen we uitleggen hoe jij je website kan optimaliseren en hoe jij meer bezoekers kan omzetten naar potentiële kopers. 

Leer hoe je kan starten met affiliate marketing of je affiliate marketing website kan vergroten.

Het is belangrijk dat je bezoekers kan onthouden zodat je ze later emails kan sturen om ze meer producten aan te bieden. Als je alleen maar bezoekers direct stuur naar de webwinkel die je promoot zal je niet voor lang geld maken. 

Gerelateerde afbeelding

Je zal elke maand opnieuw weer meer informatie moeten schrijven voor verschillende keywords om geld te maken voor een lange tijd. 

Ook is het zo dat informatie na een tijdje niet meer relevant is waardoor je zelfs nog meer bezoekers zal kwijt raken als je deze niet in een maillist bewaard. 

Daarom gaan we hieronder geweldige affiliate marketing tips en tricks bespreken die je zullen helpen om je website te groeien en je inkomsten met affiliate marketing. 

Verhoog je commissie met affiliate marketing

Zo hoe kan jij je commissie verhogen met affiliate marketing. Wat zijn de cruciale punten die veel affiliate marketeer fout doen dat zorgt ervoor dat bezoekers hun website verlaten. 

Hoe kan jij zorgen dat bezoekers je artikelen blijven lezen en niet na een paar seconden je website verlaten. Hier gaan we dit allemaal bespreken. 

Affiliate marketing: Verhoog commissie

Maak het makkelijker voor je lezers

Als je wilt dat je lezers langen blijven op je website zal je dit moeten toepassen. Als jij gebruik maakt van een lange sidebar wil je deze gaan verkorte. 

Het is super irritant voor een lezer dat als ze aan het lezen zijn dat ze andere dingen zien aan de zijkant waardoor hun aandacht weg gaat van de informatie die je hebt geschreven. 

Ik heb voor het laatst een lange sidebar gemaakt met extra informatie voor de lezers en vond dat ik minder producten verkocht en dat bezoekers sneller weg  gingen van mijn website. 

Het is dus belangrijk dat als je een lange sidebar hebt dat je deze even korter maakt waardoor bezoekers. Dit zal zorgen dat je bezoekers meer aandacht hebben voor je informatie en niet snel weggaan van je website. 

Gebruik meer afbeeldingen

Het is belangrijk dat je de informatie die je schrijf dus je artikelen makkelijk zijn geschreven voor je lezers zodat ze deze kunnen lezen. 

Gebruik meer afbeeldingen in affiliate marketing

Je wilt veel afbeeldingen gebruiken zodat het niet lijkt dat ze een verslag zitten te lezen. Je wilt je informatie verdelen in stukken die makkelijk te lezen zijn en die gescheiden zijn met afbeeldingen. 

Als je informatie even split met leuke afbeeldingen voor de bezoekers zullen ze meer aandacht hebben voor je informatie en zullen ze ook langer blijven lezen. 

Zorg ervoor dat je leuke teksten schrijf 

Naast dat je grote teksten gaat splitsen is het ook belangrijke dat je leuke teksten schrijf. Het is heel belangrijk dat je informatie de aandacht van je lezers steeds trekt zodat ze blijven lezen en ook het leuk vinden om door te lezen. 

Wat zou jij leuker vinden om te lezen, een strip boek met grappen of een verslag of brief. Natuurlijk zal je kiezen voor een strip of een grap. Dit komt omdat deze leuk zijn om naar te lezen. 

Leuke teksten - niet alles moet perfect

Het trekt je aandacht en het vermaak de lezer om door te blijven lezen. Je wilt dus niet te zakelijk blijven tijdens het schrijven van informatie omdat bezoekers meteen zullen zien dat je ze iets wilt verkopen. 

Verder wil je ook geweldige titels hebben die aandacht trekken van de lezer. Teksten zoals, de top 10 manieren om snel af te vallen of titels zoals hoe kan je snel afvallen – deze tricks zal je niet geloven. 

Het moeten titels zijn die bezoekers laten denken dat ze meer willen weten. Als je een titel zoals dit ziet zal je zeker meer willen weten en dat is precies wat je wilt. 

Net zoals Youtubers gebruik maken van clickbait thumbnails wil jij ook titels schrijven die meteen de bezoekers laten denken dat ze meer willen weten. 

Maak gebruik van email collector

Nu gaan we het hebben over meer technische manieren die je kan gebruiken om meer producten te verkopen. 

We gaan het nu hebben over email marketing en hoe je emails van bezoekers kan opslaan om je bezoekers emails te sturen. Dit zal je helpen om meer producten te verkopen en meer commissie te maken. 

Dit is een meer geavanceerde manier van affiliate marketing waardoor je zelfs  meer geld zal maken. Met email marketing zal je ontzettend veel groeien en zal je veel mensen hebben waaraan je emails kan sturen met aanbiedingen en nieuwe producten. 

Hier hebben wij een full tutorial voor email marketing met wordpress: Link naar landing page 

Maak YouTube video’s voor extra traffic

Wil je meer bezoekers naar je website of wil je meer producten verkopen dan raad ik je aan om te beginnen met YouTube video’s. 

Als jij producten hebt die jij promoot dan kan jij een review video maken op YouTube met een affiliate link in de beschrijving. 

Youtube voor affiliate marketing

Het is wel belangrijk dat je je affiliate links gaat verkorte zodat je kijkers deze makkelijker kunnen zien en zodat de links niet je hele beschrijving in beslag nemen. 

Met YouTube kan jij meer bezoekers krijgen. Veel jongeren vinden het meer en meer irritant om veel tekst te lezen. 

Daarom moet jij gaan waar de meeste mensen zijn en dat is YouTube. Meer en meer mensen vinden het juist leuker om video te kijken dan om informatie te lezen. 

Als jij dus veel video’s gaat maken over producten en programma’s die jij promoot dan zal je zeker meer geld maken via YouTube. 

Wat je ook kan doen is via YouTube naar je website linken waardoor je website zelfs meer sterker zal worden dankzij backlinks. 

Maak gebruik van social media

Tenslotte gaan we het hebben over social media en hoe jij ook hiermee meer bezoekers kan krijgen. Als jij bijvoorbeeld producten promoot zoals fitness producten of producten om af te vallen dan kan je makkelijk een social media pagina maken zoals Facebook of instagram.

Social media voor affiliate marketing

Via deze pagina’s link je dan weer terug naar je website en zet je content op deze pagina’s zoals foto’s van mensen die het product gebruiken of dat gaat over jouw  onderwerp. Dan zullen mensen zeker naar je website gaan om meer erover te leren. 

Als jij meer wilt weten over affiliate marketing tips en tricks en je wilt graag beginnen of meer geld maken. Dan raad ik je aan om je in te schrijven voor een geweldige affiliate marketing training die je geavanceerde manieren laat zien om producten te promoten.  

Als je aan de slag wilt gaan met email marketing dan  raad ik je aan om de GRATIS TRAINING VOOR EMAIL MARKETING te bekijken die ik voor je heb gemaakt. 

Leave a Reply